sábado, 29 de enero de 2011

Trobada de dones sàvies

Les dones sàvies de Sant Cosme són un grup de dones grans que es reuneixen mensualment amb tècnics de l'Ajuntmanet per dir la seva sobre tot allò que passa al seu barri i posar el seu granet de sorra en allò que poden. Només entrar a la sala les dones m'acullen amb un gran somriure i començo a reconèixer cares, hi ha la Conchita, dones que formen part d'associacions, que son voluntàries per l'Associació contra el Càncer, que ajuden per les tardes a la fundació Francesc Palau, entre d'altres...

El dimarts que m'hi conviden passen uns vídeos que l'Asssociació G.A.T.S. els ha preparat explicant quina és la seva aportació a la vida del barri, no puc evitar pensar que en certa manera hem perseguit objectiu similars.

La Pepa de nou va carregada amb la petita Laura. Totes les dones la coneixen, des de que va néixer les activitats se li han limitat, ha deixat el club de lectura, les classes de català i encara no ha aconseguit el repte que té pendent d'apuntar-se a la piscina.

Aquesta setmana, però, la petita comença a l'escola bressol La Blaveta, i la Pepa és a punt de recuperar la seva vida anterior, plena d'activitats com la resta de dones de la sala. Malgrat tot, aquest dimarts la nena agafa son i comencen els plors. La Pepa s'acomiada i assegura que ben aviat serà del tot una més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario