domingo, 16 de enero de 2011

Quatre ratlles

L'Adrià sempre porta una carpeta plena de papers, no costa massa que t'expliqui que és que ell escriu, i ho escriu absolutament tot, des d'unes paraules plenes d'afecte que llegeix a les reunions amb amics i familiars a un text que t'explica les meravelles de la Sagrada Família, és ben be una necessitat. Escriu tot el que passa al seu dia a dia i sembla que al posar-ho per escrit prengui una rellevància o un valor especial allò que és ben be quotidià.

Ell dirà ràpidament que no en sap d'escriure, que només son quatre ratlles i que encara està aprenent. Potser per això, o simplement per compartir aquesta necessitat, se'n va tots els dimecres al Taller d'Escriptura que fan al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. El dia que aconsegueixo colar-m'hi per treure quatre fotos estan provant l'escriptura automàtica, allò d'escriure sense pensar deixant-se portar pels pensaments.


És curiós fixar-se com no calla ni un moment, només el just i necessari per escoltar els escrits dels companys. De seguida diu la seva, això si, sempre te paraules d'elogi i ànims cap als companys, però d'estar en silenci no en sap massa qui sap si és per això que te aquesta necessitat d'escriure. El proper dia tafanejaré el seu despatx mentre escriu a casa, em consta que te una bona pila d'aquests textos.


2 comentarios: