domingo, 9 de enero de 2011

Els altres ulls

Sovint els projectes fotogràfics mostren una única mirada, la del fotògraf, però en aquesta ocasió una de les voluntats de geografies quotidianes és que siguin els mateixos protagonistes que eu anat coneixen a través del bloc qui ens expliqui la seva realitat.

Els primers dies del projecte, quan tot just començàvem a ficar el nas a vides alienes, vam repartir càmeres d'usar i llençar entre els protagonistes, com a element per fer-los a ells realment narradors de les seves pròpies vides. Des de l'inici i fins ara, cadascuna de les persones que ha decidit sumar-se al projecte ha anat aportant la seva mirada també a través de diferents objectius: càmeres digitals, rèflexs i fins i tot una de les nostres participants prefereix usar el telèfon mòbil.


Els resultats encara son en la majoria dels casos tota una intriga que aviat començarem a desvetllar. Totes aquestes imatges que ara encara no us mostrem, formen part de Geografies Quotidianes i ara que poc a poc anem recollint i veient les primeres us em de dir que fan molt bona pinta.

Geografies quotidianes pretén culminar en una exposició al Centre Cívic Jardins de la Pau on mostrarem tot el treball d'aquests mesos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario