domingo, 12 de diciembre de 2010

Posant a punt les paneres i els cavalls per a la Fira Avícola

Divendres 10 de desembre, 11 hores

Un sol brillant i un matí càlid, el dia acompanya en Josep Oliva per preparar i posar guapa la fira Avícola.

Per una banda, en el parking de casa d’en Josep, estan preparant les 11 paneres per a l’exposició. La combinació de colors és artística: el vermell del pebrot, el blanc del nap, el verd de la carxofa i l’enciam i el taronja de la pastanaga. Els croissants i els cafès són l’únic moment que tenen per fer un descans de tota la feina que els espera. Les paneres queden molt maques i amb ganes de donar-los alguna que altra mossegada.



Per altra banda, en Josep, que preparava les paneres, va fent viatges per endur-se els cavalls de les quadres a la Fira Avícola. Els cavalls estan nerviosos del trajecte i de tot l’enrenou. En moments com aquest, en Josep m’explica que per tal de tranquil·litzar els cavalls necessiten donar-los alguna que altra volta per la granja per estirar les cames. Ell ja els coneix ben bé.



Finalment, han pogut transportar els 12 cavalls a la Fira Avícola i tot ha sortit molt bé. Ahir, dissabte a les 13 hores vaig anar a visitar en Josep i vaig poder veure els cavalls i les paneres. El resultat ha estat espectacular

No hay comentarios:

Publicar un comentario