domingo, 7 de noviembre de 2010

Tret de sortida

És divendres al matí, un matí on encara escalfa prou el sol per ser novembre, probablement dels més càlids que tindrem fins l'any que ve. A la terrassa del Centre Cívic Jardins de la Pau ens esperen els tres primers protagonistes d'aquest projecte: l'Adrià, el Pere i la Vicky.

Tots ells més que puntuals i il·lusionats agafen ja les seves càmeres i comencen a fer les primeres fotografies els uns als altres mentre encara els expliquem el projecte. Pretenem colar-nos en les seves vides durant un parell de mesos i alhora que siguin ells qui ens l'expliquin a través de la fotografia. En un moment tots i cadascun d'ells ja te en ment a quines activitats ens convidaran: el tenis setmanal amb els amics, els assajos al teatre, ioga, un programa de ràdio, un taller escriptura... Tenen l'agenda més apretada que nosaltres!

Aviat arriben les històries, tot i ser de generacions diferents, hi ha tantes persones en comú que la xerrada s'allarga una bona estona recordant veïns, amics de l'escola, colegues de batalla o alguns que ja no hi son.

Però és només el tret de sortida, ens els propers dies més protagonistes aniran incorporant-se al viatge que ja te data d'arribada: el 8 de març. Ens acomiadem i marxen amb las càmeres digitals i una d'usar i llençar de 27 fotografies sota el braç. Tot just comença i sembla que ho disfrutarem!

Us anirem explicant l'experiència a través d'aquest diari digital.

Laura

No hay comentarios:

Publicar un comentario